Egyelőre csak digitálisan létezik, és félelmetesen néz ki.

A Sploid blog fedezte fel egy César Vonc nevű francia 3D-grafikus alkotását, amit egy robotikai témájú versenyre készített. A művész Cinema 4D szoftverrel készítette a robot tervét, a modell fotorealisztikus mását pedig az Octane Render alkalmazással renderelte le.

Vonc látványterve nem egy működőképes humanoid szexrobotot ábrázol, viszont a készítő aprólékos gonddal kivitelezett minden olyan - képzeletbeli - elektromechanikus alkatrészt, ami szerinte egy szexuális célokra szolgáló gép belsejében helyet kaphat.

A Soubrobotte látványterve, a művész honlapján nagyban is megnézhetiForrás: César VoncA 3D-grafikus honlapján a terv háromféle változatban is megtekinthető. Ezek egyike maga a fotorealisztikus render, míg a textúrákat nem tartalmazó, szürkeárnyalatos anyagmodellen az alkatrészeket lehet jól kivenni. Érdemes megfigyelni a robot fejében lévő diagnosztikai kijelzőt, illetve a hátsó testnyílásoknál lévő apró ventilátorokat. A motort Vonc a gyomor helyére rakná, amelyeket az emberi bordákhoz hasonló váz véd kívülről.

Ezen a modellen az alkatrészek jobban kivehetők. Itt nagyban is megnézheti!Forrás: César VoncA harmadik képen azt lehet megnézni, milyen bonyolult alkatrészekből áll össze a robot terve, és még a háttérben lévő gépek is mennyire kidolgozottak.