Nyolc perc alatt végignyomta a Tetrist

2015.01.09. 12:12

Egy emberi játékos egy robot sebességével győzte le az ismert logikai játékot. Nézze meg videón, hogyan tetrisezik egy profi!

A Tetris a világ egyik legismertebb logikai és ügyességi játéka, amivel szinte mindenki játszott. De az átlagember biztosan nem olyan őrült tempóban pakolja a fentről leeső alakzatokat, mint a KevinDDR becenéven futó amerikai Kevin Birrell, aki nyolc perc alatt lenyomta a játékot egy jótékonysági eseményen.

Ilyen a Tetris végigjátszvaForrás: YouTubeBirrell az Awesome Games Done Quick című jótékonysági célú videojátékos maratonon prezentálta nem mindennapi képességeit. Az eseményen a játék ezernyi klónja közül a Tetris: The Grandmaster című, erdetileg japán játékautomatákra kiadott változatával játszott.

Ezt a programot ugyanis végig lehet vinni, ha valaki eléri az ezres szintet, megjelenik a stáblista, amely előtt a jól ismert alakzatok villognak. A maratonról videó is készült, amit érdemes 1 óra 10 perchez tekerni, ha valaki a játék befejezését szeretné megtekinteni.