Luxusórát mutat be az LG

lg watch urbane
Vágólapra másolva!
Az Apple-t beelőzve mutatja be legújabb okosóráját az LG. A Watct Urbane elegánsabb, fémházas külsőt kapott: már nem csak geekeknek és sportolóknak ajánlják.
Vágólapra másolva!

Az Apple Watch előtt bemutatja legújabb okosóráját az LG. A Watch Urbane az előd, a Watch R továbbfejlesztett változata: vékonyabb, elegánsabb külsőt kapott. Maradt az 1,3 colos kör alakú érintőképernyő szűkebb kerettel, 512 megabájt memóriával és 4 gigabájt háttértárral.

Maradt a kerek kijelző Forrás: LG

Az órát pulzusmérővel, giroszkóppal, íránytűvel, gyorsulásmérővel szerelték fel. Az Always-On funkció lehetővé teszi, hogy a kijelző folyamatosan bekapcsolt állásban legyen, alapesetben természetesen csökkentett fényerővel, így kímélve a 410 milliamperórás akkumulátort.

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlják Forrás: LG

Az óra Android Weart futtat, és bármilyen Android 4.3-nál újabb mobilszoftvert futtató okostelefonnal párosítható lesz. Ez lesz a dél-koreai cég első teljesen fémházas okosórája: rozsdamentes acél házat kapott, valódi varrott bőrszíjjal, amelyet könnyedén cserélhetünk alkalomhoz illően más 22 milliméteres szíjra. Az óra por és vízálló (IP67) is lesz.

Elegáns külsőt kapott az okosóra Forrás: LG

Az LG célja vélhetően, hogy a korábbi sportosabb Watch R széria után egy luxusórát is bemutasson, amelyet bármikor használhatunk, nem csak sportoláshoz. A döntés hátterében vélhetően az áll, hogy az Apple áprilisban dobja piacra saját okosóráját.

Ez az első teljesen fémházas LG-óra Forrás: LG

Arany és ezüst kivitelben is meg tudjuk majd vásárolni a csuklóra tehető kütyüt. A Watch Urbane a márciusi Mobil Világkongresszuson (MWC) debütál Barcelonában.