Ingyenesen kipróbálható az egyik legjobb videoszerkesztő app

Vágólapra másolva!
Az egyik legjobb videoszerkesztő applikáció, a Magisto prémium változatát a Telekom mobil ügyfelei díjmentesen kipróbálhatják 30 napig, utána pedig kedvezményes havi díjra válthatnak.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom mobil ügyfelei 30 napig díjmentesen kipróbálhatják a Magisto videószerkesztő alkalmazás prémium funkcióit.

A szolgáltatással videóinkból, fényképeinkből és képeinkből pillanatok alatt saját mozifilmet: egy rövid, zenei és grafikai effektekkel feéturbózott, szórakoztató felvételt készíthetünk. A klipet aztán megoszthatjuk, az előfizetők pedig le is tölthetik mobilra, tabletre, laptopra vagy PC-re is.

Egy gyors regisztráció után a Magistot nem csak androidos mobilon vagy iPhone-on, de akár az asztali gépen, a böngészőn keresztül is elérjük. Az alap verzióban 5 gigabájt tárhelyet (prémiumnál ennek húszszorosát, 100 gigabájtot) kapunk hozzá, 10 videót és képet tölthetünk fel vágásra (prémiumnál harmincat, ahogy a klip is dupla olyan hosszú lehet). Az alap csomag feéhasználóinak külön fizetni kell érte, ha az elkészült felvételt le akarják tölteni.

A Prémium verzió külön díjazásért vehető igénybe, amit a Telekom mobil ügyfelek 30 napig havidíjmentesen kipróbálhatnak. A 30 napos próbaidőszak után SMS-en keresztül vásárolható meg kedvező, mindössze 990 Ft-os bruttó áron a prémium csomag.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.