Egy kisebb vagyonért kvarcórát is vehet az Apple-től

apple watch
Így nézett ki az eredeti Apple Watch
Vágólapra másolva!
Ha nem tetszik az Apple Watch digitális, modern felülete, most megveheti az eredeti Apple órát, de mélyen a pénztárcába kell nyúlni.
Vágólapra másolva!

Még csak nemrég kezdődtek meg az Apple Watch előrendelések, de nem muszáj tovább várni, ha minden áron Apple órát akarunk a csuklónkra rakni. Egy e-Bay felhasználó ugyanis nemrég feltöltötte eladásra az eredeti Apple Watch kvarcórát, mely ma már szinte beszerezhetetlenül ritka, ennél fogva nagyon értékes is.

Így nézett ki az eredeti Apple Watch Forrás: eBay

Az Apple még 1995-ben adta ki az órát, mely az újakkal ellentétben még egyáltalán nem prémium kategóriát képviselt, hiszen egyszerű gumiszíja volt, és azok kapták ajándékba, akik megvásárolták az akkor legfrissebbnek számító Macintosh System 7.5-ös operációs rendszert. Azóta többször bukkantak fel az interneten eladásra szánt példányok, de folyamatosan egyre drágábban: tavaly decemberben még 100 dollárért, januárban viszont már 500 dollárért lehetett csak beszerezni.

Ezt még csak ajándéknak szánták, nem prémium terméknek. Forrás: eBay

A mostani ár kicsit borsosabb: az eBay-en 2500 dolláros villámáron vihető el az eredeti Apple Watch, ám erre a kiszállításkor további 720 dollár rakódik, így összesen 3220 dollárért, azaz több mint kilencszázezer forintért vehetjük meg az Apple gyártású kvarcórát. A felhasználó nem egy, hanem mindjárt kettő darab régi Apple Watch-ot kínál eladásra, április 24-ig bárki lecsaphat rájuk.