Európa száz legjelentősebb startup cége közé választottak egy magyar felhőszolgáltatót.

A Red Herring bejelentette az Europe Top 100 versenyének díjazottjait: a cég amszterdami rendezvényén felfedett listán egy magyar cég, a Comforce Zrt. is szerepel. Az elismerés azokat a startup cégeket emeli ki, amelyek kiemelkedő innovatív és technológiai tevékenységet folytattak saját területükön, illetve szempont volt még például a pénzügyi teljesítmény és az általános üzleti stratégia.

"A verseny minden évben egyre keményebb, de úgy véljük, a Comforce is demonstrálja azt a víziót, innovációt és lendületet, melyet a Red Herring Top 100 lista képvisel." - mondta Alex Vieux, a Red Herring vezérigazgatója.

A világ több pontján vannak ügyfeleik

A Comforce egy felhőalapú telefonos ügyfélszolgálat, amely 2008-ban indult. A cég az ügyfélszolgálati munkavégzést forradalmasította: a lényege, hogy a szolgáltatást a megbízók és a munkatársak földrajzi elhelyezkedése egyáltalán nem befolyásolja.

A vállalat jelenleg már 20 országból rendelkezik megrendelőkkel. A cég nemzetközi jelenléte miatt az észak-amerikai vállalatok Top 100 versenyére is meghívást kapott, ennek döntője júniusban kerül megrendezésre, San Diegóban.