Versenyezteti az üzleti appokat a Telekom

Vágólapra másolva!
Elindult a második nemzetközi Üzleti appok versenye, bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt alkalmazásra.
Vágólapra másolva!

A Deutsche Telekom második alkalommal meghirdetett nemzetközi Üzleti appok versenyén mától bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt üzleti IoT-alapú alkalmazásra.

A cég a közép-kelet európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT, dolgok internete) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A versenyre pályázni május 26-ig lehet.

Mi is az a dolgok internete?

A hálózatra kapcsolt, és egymással kommunikáló okoseszközök, legyen szó PC-ről, laptopról, mobilról, tabletről, okosóráról, drónokról, robotporszívóról vagy bármely más "kiokosított" háztartási eszközről. A Cisco várakozásai szerint 2020-ra 50 milliárd eszközt fog összekapcsolni az internet, ezért a dolgok internetében (IoT) hatalmas üzleti lehetőséget lát.

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a megcélzott üzleti közönség is szavazhat, június 22-ig. A jelentkezők és a támogatók között egyaránt különféle nyereményeket osztanak majd ki, köztük egy 10 millió forintos reklámkampányt.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.