Az Office trónjára tör a Google

internetes vásárlás
Woman sitting in bed using digital tablet
Vágólapra másolva!
A Google saját, felhőalapú irodai mobil programcsaládja immár képeket is kezel, sőt bonyolult prezentációkat készíthetünk vele.
Vágólapra másolva!

Immár képeket és táblázatokat is kezel a Google saját felhőrendszeren alapuló irodai alkalmazáscsomagja. Ez azt jelenti, hogy a megosztott, egyszerre akár több felhasználó által is szerkeszthető dokumentumok és prezentációk mostantól mobilokról és táblagépekről is látványosabbá tehetők illusztrációk segítségével. Mi több, a készülékről vagy a Google galériájából beillesztett képeket át lehet méretezni és szerkeszteni.

Net nélkül dolgozhatunk

Megkönnyíti a bonyolultabb prezentációk és összeállítások elkészítését, hogy a Google szoftvere az internetkapcsolat megszakítása esetén is elmenti a módosításokat. További újdonság, hogy a kész dokumentumokat PDF formátumban is meg tudjuk tekinteni.

Az Office-t is leválthatja

A Google Dokumentumok és a többi felhőalapú szöveg-, táblázat- és prezentációszerkesztő egyre jobb alternatívát nyújt az olyan irodai szoftvercsomagok helyett, mint amilyen a Microsoft Office.

Ráadásul a Google szolgáltatása teljesen ingyenes, több platformon elérhető, és bizonyos professzionális megoldásokat leszámítva magyar nyelven is alkalmas lehet munkahelyi feladatok ellátására.