Elég részeg már? Ideje vásárolnia!

2015.05.17. 21:00

Egy új mobilalkalmazás gondoskodik róla, hogy a szombat esti bulizás kellős közepén kapjunk jobbnál jobb ajánlatokat - hátha részegen jobb döntéseket hozunk, vagy legalábbis szórjuk a pénzt.

Egy új, főleg önszívatásra alkalmas szolgáltatás gondoskodik róla, hogy az amerikai kocsmarajongók is hozzájáruljanak a kereskedelem virágzásához. 

Ajándékozza meg józan énjét egy meglepetés ajándékkal!

- ez a csapat szlogenje. A Drunk Shopping programmal elég egy "heyyyyyy" tartalmú SMS-t elküldeni egy megadott telefonszámra (igen, hat darab Y-nal), az app pedig minden vasárnap hajnali 2 órakor küld egy megvásárlásra szánt terméket az Amazonról, linkkel és árral együtt. 

Hogy végül ténylegesen megvesszük-e a felajánlott holmit vagy sem, rajtunk múlik. A Drunk Shopping egy fillért sem kér a mókáért, még az értékesített termékek árából sem kap részesedést.

Ha meguntuk, hogy mindenféle haszontalan dologra szórjuk el a pénzünket, elég egy a "STOP" szót elküldeni, és többé nem kapjuk a csodás ajánlatokat a szombati bulik kellős közepén.

A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban debütált, Európában még nem elérhető - pedig biztos lenne rá kereslet.

KAPCSOLÓDÓ CIKK