Ez a telefon a nagymamának készült

Doro telefon
A PhoneEasy 508 jól kivehető kijelzőt és óriási gombokat kapott.
Vágólapra másolva!
Újabb, kifejezetten az idős korosztálynak készített telefont hoz be Magyarországra a Doro.
Vágólapra másolva!

Újabb készüléket hoz Magyarországra a Doro. A kifejezetten az idősebb generációnak szánt mobiltelefonok piacvezető gyártója egy minden eddiginél könnyebben kezelhető készüléket akar piacra dobni: ez a Doro PhoneEasy 508.

A svéd cég a Vodafone csoporttal együttműködve hozza be az időseket megcélzó készüléket, melynek különlegessége, hogy egyszerűen kezelhető, nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzetet kapott.

A PhoneEasy 508 jól kivehető kijelzőt és óriási gombokat kapott Forrás: Doro

A készítők arra is odafigyeltek, hogy a telefon átlátható menürendszert és tökéletes képminőségű kijelzőt kapjon a gyengén látók kedvéért, a halláskárosultakra gondolva pedig erőteljes, tisztán hallható hangszórót is kapott.

Vészhívó gomb is van

Ezen felül pedig egy vészhívó gomb is került a készülékre, melynek megnyomására a készülék automatikusan SMS-t küld az erre a célra előre beállított öt kontaktunknak, illetve azonnal tárcsázza is ezeket mindaddig, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást.

A PhoneEasy 508 kizárólag a Vodafone üzleteiben és online értékesítési felületein lesz kapható, pontos érkezési időpont még nincs.