Brutális képeket készíthet a Sony új csúcsmobilja

2015.05.26. 12:06

A Sony Xperia Z3+ a jelenlegi egyik leggyorsabb mobilprocesszorral próbál meggyőzni bennünket a vásárlásról. És persze még mindig vízálló.

A Sony bejelentette új csúcsmobilját, az Xperia Z3+-t, ami egy 5,2 colos készülék. A telefon Full HD kijelzővel és nyolcmagos, Snapdragon 810-es processzorral érkezik idén júniusban.

A készülék a Z-család örökségének megfelelően vízálló, hátlapi kamerája pedig valódi szörnyeteg: ezúttal is egy 20,7 megapixeles lencséről van szó, fejlesztett szoftverrel és új funkciókkal, valamint beépített "Gourmet móddal", ami az ételek fényképezését teszi kényelmesebbé.

Az Xperia Z3+ is vízálló készülékForrás: Sony

A mindössze 6,9 milliméter vastag, 144 grammot nyomó telefon előlapi kamerája 5 megapixeles, így a szép szelfiknek sem állja útját semmi. A telefon 2900 milliamper-órás akkumulátora a gyártó szerint két teljes napig bírja a strapát, és mindössze 45 perc töltés elegendő lehet 24 óra használhathoz. 

A Z3+ 5,2 colos kijelzővel érkezikForrás: Sony

A Sony kiváló multimédiás funkciókat emleget, ide értve a tiszta hangzást és a tű éles képet.  A készülék ára egyelőre nem ismert, de tekintve, hogy csúcsmodellről van szó, valószínűleg nem lesz olcsó játékszer.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK