Mégsem mutatná be új termékét az Apple

2015.06.04. 11:01

Elhalaszthatja az új Apple TV bemutatóját a kaliforniai gyártó. A cég hétfőn tartja meg a szokásos nyári konferenciáját.

Mégsem mutatkozik be a hétfői Apple konferencián a cég legújabb televíziós kiegészítője. Egyes források szerint a megújult Apple TV annak ellenére hagyhatja ki a show-t, hogy vállalat egészen május közepéig a médiaeszközt szánta a bemutató ékkövének. Az Apple nem kommentálta a híreket.

Az Apple TV lehetett volna a hétfői konferencia csúcspontja.Forrás: AFP/Tony Avelar

A hétfői konferencián új OSX és iOS változatok mutatkozhatnak be, illetve az Apple okosórájának fejlesztői készletéről is lekerülhet a lepel, mely végre megnyitná az utat az Apple Watch-ra készülő alkalmazások előtt.

Utóbbira nagy szüksége volna a készüléknek, eddig ugyanis nagyon kevés applikáció jelent meg a tavasszal debütált okosórára.

Ezt tudná az új Apple TV

Az Apple TV harmadik, aktuális generációját 2012-ben mutatták be, a készülék azóta csak apró változtatásokon esett át. A negyedik generációs készülék nem csak az App Store-ban elérhető alkalmazásokat tenné elérhetővé a tévéképernyőn, de a Siri nevű virtuális asszisztens támogatását is élvezné.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK