Nem fog kigyulladni a várva-várt csúcsmobil

2015.06.19. 08:20

A OnePlus Two a Snapdragon 810-es chip egy új változatával felvértezve érkezik, mely már nem szenved túlmelegedési problémáktól.

Sikerült kijavítani a Snapdragon 810-es mobilchip túlmelegedési problémáit, derült ki a OnePlus Two nevű, érkezőben lévő okostelefon hivatalos fórumán.

A One Plus Two az egyik legerősebb mobilprocesszort kapja.Forrás: One Plus Two

A bejegyzés szerint a processzort gyártó Qualcomm szoros együttműködésben dolgozott a 2.1-es, frissített főegység beépítésén, mellyel az új telefon még elődjénél is hűsebb lesz.

Maga a OnePlus Two nyolc processzormagot kap, melyek mérete a rájuk bízott feladat függvényében változik. Felettük egy hővezető gélből és grafitból álló szigetelőréteg terül el, hogy óvja a komponenseket a termelődő hőtől.

Nagyon-nagyon gyors lesz

A gyártó szerint a OnePlus Two hosszú ideje készül, és jóval sebesebb lesz az elődjénél, legyen szó 4K-s videók streameléséről vagy fényképezésről. A cég saját operációs rendszert is fejleszt a telefonhoz: az OxygenOS az Android alapjain nyugszik, de sok abban található hibát kiküszöböl, és teljesen a telefon alkatrészeihez igazítják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK