Arculatváltáson esett ár a Logitech. A cég egyes termékeit a jövőben Logi márkanév alatt találhatják meg a vásárlók.

Új márkanevet vezetett be az elsősorban számítástechnikai perifériákat (egerek, billentyűzetek, hangfalak, játékos kiegészítők) gyártó Logitech: a cég bizonyos termékeit a jövőben Logi márkajelzés alatt találhatják meg a felhasználók.

Bár a vállalat alapvető üzletfilozófiája marad a régi, az új, Logi névvel piacra kerülő termékek színesebb, dizájnosabb külsőt kapnak majd. Ezek bemutatkozására egy keveset azonban még várni kell. Az új márkajelzésen túl a gyártó logója is megváltozik.

A Logitech régi motoros a számítástechnikában: az 1981-es alapítású, svájci gyökerekkel rendelkező cég számtalan népszerű és sikeres terméket dobott piacra az évek során, ezek egy részéről az Origo is beszámolt.

Legutóbb például egy olyan vezeték nélküli billentyűzetet mutatott be a vállalat, amely másfél évig bírja egyetlen feltöltéssel. De ez a cég állt a világ első igazán közösségi videojátéka mögött is. Sőt, olyan klaviatúrát is gyártottak már, mely PC-n, táblagépen és mobilon egyaránt ír, és melyet kollégánk is kipróbált.