Feltölti a telefont a Samsung monitora

samsung telefon töltés monitor
Vágólapra másolva!
A Samsung olyan monitort mutatott be, mely vezeték nélkül is fel tudja tölteni a felhasználó mobilját. És még a játékosoknak is szimpatikus lehet.
Vágólapra másolva!

USB-porton keresztül manapság nem nagy kunszt telefont tölteni a monitoron, vezeték nélkül azonban meg vagyunk lőve – legalábbis ha nem a Samsung legújabb képernyőjét használjuk, mely

vezeték nélküli töltőállomásként is funkcionál.

A gyártó természetesen saját Galaxy S6-os készülékeivel reklámozza a monitor talapzatán található töltőpontot, mely viszont akármilyen okostelefonnal működhet, ami támogatja ezt a funkciót, hála a Qi szabványnak.

Utóbbi érdekessége, hogy Windows 10-es mobiltelefon esetében akár személyi számítógéppé is változtathatja a készüléket. Ekkor a monitor kijelzőjén majdnem teljesen

úgy működik az operációs rendszer, mint egy mezei PC-n.

A 23 és 27 colos kivitelben egyaránt érkező SE370-es modell egy Full HD felbontású monitor, mely az AMD G-Sync technológiájának köszönhetően a játékosoknak is jó választás lehet. A PLS paneles készülék PC-vel és Mackel is használható, 178 fokos betekintési szögekkel büszkélkedhet, válaszideje pedig 4 milliszekundum.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hol, mikor és mennyiért jelenik meg a szóban forgó képernyő, de valamikor ősszel már piacra kerül.