Megvan, mikor mutatják be az új iPhone-t

iphone 6 ios 9
SAN ANSELMO, CA - JANUARY 27: An Apple iPhone sits on a box on January 27, 2015 in San Anselmo, California. Apple Inc. reported huge first quarter earnings that were fueled by strong iPhone sales with revenue of $74.6 billion compared to $57.6 billion one year ago. (Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nem kell sokat várni az új Apple-telefon leleplezésére: a cég megmaradt az őszi bemutatók tradíciójánál.
Vágólapra másolva!

Újra szeptemberben, ráadásul napra pontosan egy évvel az iPhone 6 bemutatója után kerül leleplezésre az Apple telefonjainak legújabb generációja. Az iPhone 6S és 6S Plus (valamint bizonyos pletykák szerint a 6C)

szeptember 9-én mutatkozik be, magyar idő szerint 19 órakor.

Egyelőre ennyit tudhatunk meg az Apple honlapjáról Forrás: Origo

Az esemény az Apple hivatalos oldaláról is követhető lesz, egyelőre a "Hey Siri, give us a hint", azaz "Hé Siri, adj valami tippet!" mondat olvasható rajta.

Érdekesség, hogy Sirinek valóban feltehetjük ezt a kérdést, de ő keményen hárít: azt tudja tanácsolni, hogy várjuk meg a hivatalos bejelentést, vagy böngésszük a pletykákat.

Egyes források szerint a 6S és a 6S Plus megjelenésével

az Apple leállítja az iPhone 5C gyártását.

Ez persze nem lenne meglepő, hiszen az iPhone 5 (és ezzel együtt az 5C hardvere) immáron harmadik életévébe lépett, ami a cégnél általában a gyártás utolsó évét jelenti.