Mindenki számára elérhetővé vált a Telekom TV GO szolgáltatása, a magyar-román válogatott labdarúgómeccset díjmentesen nézhetik a felhasználók.

Mérföldkőhöz érkezett a többképernyős tévézést nyújtó Telekom TV GO szolgáltatás: a mai naptól kezdve nemcsak a Telekom TV-előfizetők követhetik nyomon kedvenc tévéműsoraikat mobileszközeiken keresztül.

Mostantól bárki vásárolhat magának bankkártyás fizetéssel tévécsomagot vagy Moziklub-előfizetést a TV GO-n. A Telekom előfizetői továbbra is külön díj nélkül élvezhetik a szolgáltatást. Az előfizetők választhatnak a 23 csatornát tartalmazó Alap- vagy a 38-at kínáló Családi csomag között.

A mai magyar-román válogatott labdarúgó-mérkőzést azonban minden internetező előfizetés nélkül, díjmentesen élvezheti, bármilyen eszközről.

Jönnek a mozifilmek is

Akik a tévéadásokon túl korlátlan filmnézési lehetőségre is vágynak, azoknak az előfizetéses rendszerű MoziKlub a megfelelő választás. A filmkölcsönző-szolgáltatás kínálatában 1400 mozifilm, hollywoodi és sorozat található.

Az otthoni Telekom TV-hez kapcsolódó MoziKlub-előfizetéssel rendelkezők külön díj nélkül játszhatják le a MoziKlub tartalmakat a TVGO-n, mások – bármely TV GO-n regisztrált felhasználó – pedig bankkártyás fizetéssel fizethet elő a szolgáltatásra.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.