Arcába robbant az ebédje az informatikusnak

étel robbanás
Participants take part in a Christmas food fight for charity at the Future Gallery in London on December 18, 2010. The london gallery was transformed into the scene of a mass food fight with participants paying for tickets to throw Christmas food items ranging from Brussel Sprouts, mashed potato, jelly and custard at each other. The revenue raised from the event went to the charity Age UK. AFP PHOTO/Carl de Souza
Vágólapra másolva!
A férfi nyugodtan fogyasztotta ebédjét, majd az váratlanul felrobbant. Szerencsére nem történt nagy baj.
Vágólapra másolva!

Evés közben robbant fel az ebédje egy ausztrál informatikusnak. A Technically Incorrect által felfedezett videón jól látható, hogy Rhys Evansnak

nagyobb baja is eshetett volna, ha nincs szerencséje.

A számítógép-javítással foglalkozó férfi épp a felesége által készített lasagnét fogyasztotta, miközben az azt tároló üvegtál egyszer csak minden előjel nélkül felrobbant.

Az esetet egy biztonsági kamera rögzítette: a férfi nagy szerencséjére a szétrepülő üvegszilánkok nem sebesítették meg, de ilyen közelről akár az arcát is szétvághatták volna.

Evans régi tanárát kérdezte meg az esetről, aki azt mondta, a tál valószínűleg edzett üvegből készült, ami nem bírta a melegítés miatt jelentkező hirtelen hőmérséklet-különbséget, ezért robbanhatott fel.