Nyúlja a Microsoft a Facebook ötleteit

microsoft office outlook 16
NEW YORK, NY - JANUARY 29: People try out devices at the Microsoft Office 2013 launch event in Bryant Park on January 29, 2013 in New York City. Microsoft is launching three versions, Office Professional 2013, Office Home & Student 2013 and Office Home & Business 2013. Mario Tama/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lájkolás, megjelölés, csevegőablak és üzenőfal - csak pár dolog a Facebook repertoárjából, amelyeket lekoppintott a Microsoft internetes levelezőrendszere.
Vágólapra másolva!

A 2016-os Office után érkezik a Microsoft levelezőszoftverének friss változata is. Az új Outlook internetes felülete teljesen átalakul, és több olyan funkciót honosít meg, melyeket

korábban a Facebookon láthattunk.

Ilyen, hogy az e-maileket lájkolni lehet majd, illetve hogy a kukac után írt felhasználónév ugyanúgy megjelöl a címlistán lévő többi felhasználót, mint Facebookon vagy Twitteren.

Az új Outlook sokkal jobban néz ki, mint elődje Forrás: Microsoft

A teljes felület átalakul, jobbra az e-mailírás és az élő csevegés lehetősége kerül, középre a levelek, a bal sávba pedig az egyéni beállítások, csoportok. A Facebook elrendezése is hasonló ehhez.

A Microsoft a mai naptól október közepéig folyamatosan frissíti az Outlookot,

melyet az Office 365 előfizetéssel rendelkező felhasználók kapnak meg. Az Office-csomag idei változatát egyébként az Origo is tesztelte, cikkünket ide kattintva olvashatja el.