Így rejtheti el fájó emlékeit a Facebookon

facebook nő nézi monitoron
An internet user looks at a facebook page dedicated to Anna Chapman in Paris on July 23, 2010. Two weeks after 10 Russian spies flew back from the United States to Moscow, the buzz of interest around the ring's most photogenic member, the feisty redhead Anna Chapman, shows no signs of receding. While Chapman remains in an unknown location since her arrival in Moscow, reportedly being debriefed, she has apparently found time to write enigmatic Facebook updates and negotiate with journalists on her first interview. AFP PHOTO/THOMAS COEX
Vágólapra másolva!
Fájdalmas szakítás? Kellemetlen iskolai rendezvény? Vesztett a csapat? Semmi vész, a Facebook mostantól nem tépi fel a régi sebeket. Legalábbis akkor nem, ha jól állítjuk be.
Vágólapra másolva!

Frissítették a Facebook Ezen a napon funkcióját. Lényege, hogy néha automatikusan idéz fel az adott napon megosztott, több éves eseményeket, posztokat.

Ezek azonban néha kellemetlenek lehetnek.

Ezért az oldal a felhasználókra bízza, hogy kiről és miről kapnak szívesen értesítést.

Az új beállításoknak hála megadhatók nemkívánatos személyek és dátumok Forrás: Origo

Ehhez a bal oldalsó sáv Alkalmazások szekciójának Ezen a napon gombjára kell kattintani. Ott a jobb felső sarokban található Beállítások gombbal hozható elő a fent látható menü.

Használata egyszerű:

mindössze kiválasztjuk a rossz emlékű ismerőst vagy dátumot és kész, a Facebook többé nem emlékeztet arra, amit magunk is elfelejtenénk.

Ez egy roppant hasznos és üdvözítő újítás, érdekes, hogy eddig kellett várni rá. Mindenesetre a felhasználók jobban örülnek neki, mint az idegesítő, automatikusan elinduló videóknak (amiket így lehet kikapcsolni).