A Google-lel az Erő, most dől el a galaxis sorsra

2015.11.23. 13:39

Star Wars tematikájú Google-felület érkezett: a felhasználók döntik el, hogy az Erő melyik oldalára állnak, ezzel együtt pedig a galaxis sorsát, halálcsillagostul, Jar-Jarostul, mindenestül. A program magyar nyelven is elérhető, csak egy böngésző és egy Google-fiók kell hozzá.

A Google is kiveszi a részét az új Star Wars filmre való felkészülésből: a keresőcég egy Csillagok háborúja tematikájú felülettel rukkolt elő, egyben játékra invitálja a felhasználókat.

A google.com/starwars címen elérhető oldalra pontosan úgy lehet bejelentkezni, ahogy megszoktuk, csak épp lehetőségünk van választani az Erő világos és sötét oldala között.

Mi döntünk a galaxis sorsárólForrás: Origo

Egyelőre a sötét oldal áll nyerésre, a Jediknek elkél az erősítés. A feliratkozást követően a Google felülete Star Warsora vált, a Térkép kis sárga figurájától kezdve a YouTube töltősávjáig minden lecserélődik.

A Google Now a Star Wars történelem érdekességeit kezdi el sorolni, az Android Wear okosórák pedig ingyenes Csillagok háborúja óralapot kapnak.

Hogy ez most egy pofátlan reklámkampány-e, vagy csak a Google szerelmeslevele mindazoknak, akik imádják a filmtörténelem egyik legnagyobb hatású szériáját, mindenki döntse el maga.

Még több Google: