Már sötétben is működik az Instagram új appja

2015.12.11. 16:00

Megkapta első frissítését az Instagram nagy sikert arató videómegosztója, a Boomerang. Most már sötétben is jó felvételeket készít, használható iPaden, és az eddiginél kevesebb képet is felhasználhatunk a minivideókhoz.

Három új fejlesztést is hozott az Instagram hatalmas sikert arató videómegosztójának első frissítése.

  • Immár iPaden is használható.
  • Végre lehet vakut használni rögzítés közben.
  • Az eddigi fix, 10 képkocka helyett állhat kevesebből is a felvétel.

Sokan várták, hogy az iPhone-okra is kiadott alkalmazást iPad táblagépeken is lehessen használni, ezt a hiányosságot most pótolták a fejlesztők.

A felhasználók szabályozhatják a videóhoz felhasznált képek mennyiségét is. Az app eddig fixen tíz, egymásután rögzített pillanatból állította össze a videót, miután rányomtunk a felvétel gombra. Mostantól kevesebb kockát is felhasználunk, ha úgy viccesebb az eredmény, de a maximális mennyiség maradt a tíz darab.

Már iPaden is tökéletesen működik.Forrás: App Store

Az új verzió pótolja az eddig talán legnagyobb elmaradást is: a vakuhasználatot. Ugyan azt ígérik, mostantól már kevés fénnyel is jó minőségű felvételek készíthetők, ha mégse: engedélyezhetjük a vakut a jobb felső sarokban található villám ikonnal.

Az Instagram októberben kiadott új alkalmazása gifszerű minivideókat készít, melyeket a képmegosztóra feltöltveA Boomerang ingyen letölthető az App Store-ból iPhone-ra, iPod Touchra, és iPad készülékekre, iOS 7.0 és annál frissebb rendszerekre. Android eszközökre is elérhető a Google Play Store áruházból.

még több mozgókép és gif