A sárkányok taroltak a kalózok között

trónok harca királynő kép
Vágólapra másolva!
A Trónok harcát töltötték le legtöbben torrentről a neten fellelhető tévéműsorok közül. A sorozat immár negyedik esztendeje aratja le a kalózok babérjait. Az illegális nézők száma majd' duplája a törvényes közönségnek.
Vágólapra másolva!

Összesen 14,4 milliószor töltötték le torrentről a Trónok harca ötödik évadának fináléját – derült ki a TorrentFreak jelentéséből. A hírportál szerint

ez a szám közel kétszerese annak, mint ahányan a tévében nézték a fantasysorozatot.

Daenerys Targaryent tízmilliók ismerik és szeretik Forrás: HBO

Az HBO saját készítésű műsora immár negyedik éve happolja el a koronát az örök második The Walking Deadtől. Az AMC által sugárzott horrorsorozat 6,9 milliós csúcsértékkel büszkélkedhet a torrenten, ami kevesebb mint fele a Trónok harca döbbenetes eredményének.

Nagyon sokan nézik

A Trónok harcát a hivatalos mérések szerint átlagosan 8,11 millióan nézik a tévében, ez azonban csak egy módja, hogy törvényesen kövessük a sorozatot. Egyes becslések szerint az internetes nézőkkel együtt

több mint 20 millió ember izgulja végig a westerosi kalandokat hétről-hétre.

Érdekes, hogy bár a TorrentFreak szerint a tévéműsor-letöltések száma folyamatosan nő, egyedül a Trónok harcát torrentezték le többen, mint ahányan a televízióban nézték. A fent említett példánál maradva: a The Walking Dead közel 16 millió nézővel bír.