Ketten haltak bele a szelfizésbe

selfie stick szelfibot kép fotó ázsia szöul ázsia japán
Vágólapra másolva!
Két fiatalt gázolt el egy teherautó Törökországban, mert épp az út közepén szelfiztek. Ez lehetett 2015 utolsó szelfis halála.
Vágólapra másolva!

Törökországban kirándult az a három barát, akik az út közepén szerettek volna közös képet készíteni a hátuk mögött lévő repülővel. A túra azonban tragikusan végződött: míg ők a képkészítéssel voltak elfoglalva, egy teherautó elütötte őket.

Egyiküknek sikerült még időben elállnia az útból, ketten azonban belehaltak a gázolásba. A sofőr szerint a fiatalok felelőtlenek voltak: mivel az út sötét volt, ők pedig lehajolva készítették a képeket, ezért nem vette őket észre.

Életekbe kerülhet a felelőtlen fotózkodás Forrás: AFP/Ed Jones

Nem ez az első eset, hogy felelőtlen szelfizés miatt történik tragédia – sőt, 2015-ben összességében többen haltak meg szelfizésben, mint cápabalesetben.

Az esetek nagy része rendkívül bizarr: egy houstoni férfi fegyverrel pózolt, és közben véletlenül nyakon lőtte magát, egy amerikai nő pedig vezetés közben posztolt magáról egy szelfit a Facebookra, ahol azt írta, "boldog", majd összeütközött egy kamionnal.