Nagyobb a hűtő kijelzője, mint az Ön laptopjának

okoshűtő samsung full hd kijelző
Vágólapra másolva!
Hatalmas érintőképernyőt kap a Samsung új okoshűtője, amivel már a konyhában is lehet netezni. A furcsaságok sora itt nem ér véget: a fridzsider belsejébe szerelt kamerákkal bármikor és bárhonnan láthatjuk, ha fogytán van a majonéz.
Vágólapra másolva!

Mostanra már egyáltalán nem szokatlan jelenség az, ha egy hűtőn kijelző van, vagy internetezni lehet vele. Az sokkal inkább, ha az egy hatalmas, full HD kijelző.

A Samsung a héten zajló CES (Consumer Electronics Show) kütyüexpón mutatja be Family Hub nevű okoshűtőjét, amibe a cég közleménye szerint egy 21,5 colos, 1080p felbontású érintőképernyő lesz építve.

Ilyen méret mellett az átlagos laptopok kijelzői eltörpülnek.

A kijelző olyan, mintha egy okostelefon lenne a hűtőajtóban: a kezelőfelületen megtalálhatók az ismerős Home és Back gombok.

Ehhez fogható high-tech hűtőt még nem láttunk Forrás: Samsung

És hogy mire jó ez a hatalmas képernyő? A felhasználó recepteket böngészhet rajta, vagy szörfözhet a neten. A YouTube-on nagyfelbontású videókat nézhet, jegyzeteket írhat fel, vagy üzeneteket olvasgathat.

A hűtőben ezek kívül kamerák is lesznek, így

távolról ellenőrizhetjük, hogy éppen milyen terméket kell hazafele pótolni

a boltból, amit egy app is megkönnyít majd.

Az ár és megjelenési dátum még nem ismert, további részleteket valószínűleg az expó után lehet tudni.

A CES kütyüexpón kinn van az Origo tudósítója, aki a legfrisebb hírekkel jelentkezik majd. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!