A CES kütyüexpón még a telefontokok sem voltak hétköznapiak: van olyan, ami virtuális valóságra, fotózásra, vagy biciklizésre termett, esetleg a hackerek ellen véd meg minket. Megmutatjuk az idén megjelenő, legkülönlegesebb darabokat az új iPhone modellekhez!

Privoro

Ez a telefontok nem a víz-, vagy az ütésállóságot helyezi előtérbe, hanem az adatvédelmet. A toknak köszönhetően a készüléket nem látják a wifi hotspotok, Bluetooth, vagy más rádiófrekvenciás technológiák, emellett a kamerát is zárolja. Ezért cserébe viszont meglehetősen drága, 1000 dollárba (majdnem 300 ezer forintba) kerül.

Hackerek ellen véd a telefontokForrás: Privoro

Megjelenése nyáron várható, de az előrendelés már elkezdődött. Az iPhone 6 és iPhone 6S készülékekhez használható.

Speck Pocket VR

A Pocket VR tok különlegessége, hogy egy VR-nézegető is társul hozzá, így egy hibrid tokként támogatja azokat, akik a virtuális valóságot okostelefonon szeretnék élvezni. A kukucskáló tetszés szerint nyitható és csukható, ha csak tokként kínáljuk használni, akkor egy mozdulattal csúsztatható össze az egész. Tavasszal jelenik meg 70 dolláros (kb. 20 ezer forintos) áron, iPhone 6S, iPhone 6, és Samsung Galaxy S6 készülékekkel lehet majd használni.

Az első VR-os telefontokok egyikeForrás: Speck Products

Moshi Endura

Az iPhone 6 és iPhone 6S-hez készült Endura méhsejt szerkezettel csökkenti az ütéseket, főleg az aktív életvitelt élők, sportolók számára fejlesztették ki. Buborékmentes képernyővédő is tartozik a csomagba.

Strapabíró tok biciklizéshez, sportoláshozForrás: Moshi

Mivel a cég MetaMount termékeivel kompatibilis, ezért a Bike Mount rögzítővel beilleszthető biciklibe, a MetaMount Armbanddel pedig más kültéri sportokhoz is használható. Fekete és fehér színben lesz kapható februártól, 60 dolláros (kb. 17 ezer forintos) ajánlott áron.

Budapesten is megvásárolhatjuk majd.

Olloclip Studio

Kifejezetten az iPhone-fotósoknak szánják a Studio tokot, amelynek különlegessége, hogy több rögzíthető kiegészítőt is tartalmaz a jobb fotók készítéséhez. A tokot állványhoz lehet rögzíteni, vagy akár plusz vakut szerelni rá.

A fotósokat hódítjaForrás: Olloclip

Februárban jelenik majd meg, iPhone 6, 6 Plus, 6S, és 6S Plus készülékekhez. A tok 90 euróba (28 ezer forintba) fog kerülni.

LifeProof FRE Power

Nem muszáj, hogy a telefon vízálló legyen - elég, ha a tok az! A FRE az iPhone 6S Plus telefonokat teszi elsüllyeszthetetlenné. Ellenáll a víznek, pornak, hónak, és sárnak is. Egy órán keresztül nyújt védelmet a telefonnak a vízben, két méter mélységig.

 

Vízállóvá teszi a mobiltForrás: Lifeproof

Van egy beépített, 32000 milliamperórás akkumulátora is. Ez külső akkumulátorként tartja életben az iPhone-t. A tok 150 dollárba (44 ezer forintba) fog kerülni, kék és fekete változatban lesz kapható.