Szórakoztatni akar útközben az Uber

Uber taxi
20150913 - BRUSSELS, BELGIUM: Illustration shows the logo of Uber on a smart phone during a protest of Brussels taxi drivers against taxi-app Uber, 20150913, in Brussels. Brussels' taxis ride Today at half price. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK
Vágólapra másolva!
Személyreszabott zenével és olvasnivalóval szórakoztathatják az utasokat a külső fejlesztők az Uberen. Az utazás időtartamához igazodó tartalmakat kínál majd az app.
Vágólapra másolva!

Zenével, ajánlókkal, és olvasnivalóval szeretné szórakoztatóbbá tenni az utazást az Uber. Az autómegosztó alkalmazás immáron megadja a lehetőséget arra, hogy a külső fejlesztők alkalmazásai épüljenek be az appba, és különféle tartalmakat, ajánlókat jelenítsenek meg az ügyfeleknek.

Ezek mind az utas ízléséhez, és az utazás tulajdonságaihoz lesznek szabva, az appok hozzáférhetnek az utazás olyan részleteihez is, mint az időtartam és a célállomás.

Például

az utazás időtartamához igazodó lejátszási listát állíthatnának össze a zenei szolgáltatások,

vagy egy rövid útra öt perces összefoglalót a nap híreiből. Hasonlóan működnének a helyi ajánlások, például egy randira induló párnak a közelben található éttermeket jelezné ki.

Munkába menet hírösszeállításokat olvashatunk majd Forrás: Uber

Az úgynevezett "Trip Experiences" fejlesztői eszköz az Uber alkalmazás kezelőfelületének eddigi legnagyobb frissítése.

A fő cél természetesen ezzel a felhasználói élmény növelése. Ezért a cég hangsúlyozza, hogy

az ügyfél engedélye is kell majd

ezen opcióhoz, hiszen nem szeretnék, ha az zavaróvá válna.

Épp ezért az Uber a felhasználókra bízza, hogy engedélyezik-e az appokat, de akár útközben is kikapcsolhatják a hozzáférést.