Hologramok is lesznek a Steve Jobsról szóló musicalben

steve jobs bill gates
A "Pirates of Silicon Valley" című film is kettejük viszonyáról szólt
Vágólapra másolva!
Steve Jobs és Bill Gates történetét musicalbe ültették át, egyáltalán nem szokványos módon. A show-t hologramok és látványos vetítések teszik izgalmasabbá, és még appokat is használhatnak közben a nézők.
Vágólapra másolva!

Egyenesen a Broadwayre szánták a tech világ két nagy ikonjáról szóló, Nerds című musical-komédiát. A darab Steve Jobs és Bill Gates karrierjének történetét meséli el, a floppy lemezek korától kezdve az iPhone-korszakig.

Mivel a musical központi témája a technológia, a producerek egyáltalán nem szokványos módon szórakoztatják majd a nézőket. Az előadást

színpadi hologramokkal, és különféle appokkal

tették különlegesebbé.

Többek közt a "Pirates of Silicon Valley" című filmben is feldolgozták kettejük viszonyát Forrás: AFP

Az alkalmazásokkal kapcsolatban csak annyi derül ki a közleményből, hogy azok használatával a nézők egymással és a műsorral is interakcióba léphetnek. Cark Levin producer elmondása szerint egy egészen innovatív módját sikerült felfedezniük a felhasználói élmény kiterjesztésének, ami minden korosztálynak szórakoztató.

A show-t a többszörös Emmy-díjra jelölt Jordan Allen-Dutto,n és Erik Weiner írta. Utóbbi alkotó leginkább Robot Chicken című amerikai bábsorozatáról ismert.

A Nerds április 21-én debütál a New York-i Longacre Theatre színházban.