Egy hónap, és megveheti az új Samsung mobilt

samsung galaxy s7
Már márciusban megveheti az új Samsung mobilt
Vágólapra másolva!
Február 21-én mutatja be a Samsung az új csúcsmobilt, a Galaxy S7-t. Az okostelefon márciusra már boltokba kerülhet.
Vágólapra másolva!

A Mobil Világkongresszus ugyan csak február 22-én hétfőn fog kezdődni, ennek ellenére a nagy mobilgyártók már az azt megelőző hétvégén bemutatják legújabb fejlesztéseiket.

A Samsung február 21-én, vasárnap este tartja majd bemutatóját a napos Barcelonában. A kiszivárgott információk szerint bemutatják a legújabb csúcsmobilt, a Galaxy S7-t. A készüléket virtuális valóság sisakkal promózták a teaser videóban:

A Samsung S7 és S7 Edge külsőre eléggé hasonló lesz elődjéhez:

De akkor mi is lesz az újdonság? Míg a tavalyi modellek 5,1 colosak voltak, addig az idei készülékek kijelző mérete különböző: lesz egy 5,1 colos és egy 5,5 colos Edge. A Qualcomm új Snapdragon 820 lapkájával szerelik fel őket.

Folyadékhűtéses rendszert, nyomásérzékeny képernyőt, lefokozott 12 megapixeles kamerát, és állítólag jobb akkumulátort kapnak. Az S7 3000, míg az S7 Edge 3600 milliamperórás akkumulátort kaphat.

Már márciusban megveheti az új Samsung mobilt Forrás: VentureBeat

A pletykák szerint március első felében boltokba kerülnek. Hogy mennyibe fog kerülni, még nem tudni.

Új sisak?

Nem titok, hogy 2016 a virtuális valóság (VR) éve lesz, ebből a Samsung se akar kimaradni. A november óta, körülbelül 30 ezer forintért kapható Gear VR sisak kaphat újabb támogatást, új változatot, amely már az idén bemutatott mobilokkal is kompatibilis lesz.

Okosóráról idén egy szó sem esett, ha mégis bemutatnak egy új Gear órát, akkor remekül titkolták, hogy a háttérben ilyesmit fejlesztenek.

Szavazzon!

Önt melyik új, lehetséges Samsung termék izgatja leginkább?