A SwitfKey billentyűzete már a Microsofté

microsoft billentyűzet word flow
Egykézzel is használható lesz a Word Flow
Vágólapra másolva!
A Microsoft felvásárolta a remek virtuális billentyűzetéről híres SwiftKey céget. Vajon az androidosok, és iPhone-tulajok tovább használhatják a felületet?
Vágólapra másolva!

A kiszivárgott hírek beigazolódtak, a Microsoft felvásárolta a SwiftKey céget. Hogy mennyibe fájt a redmondiaknak a felvásárlás, azt nem hozták nyilvánosságra.

A népszerű virtuális billentyűzetet ezrek használják androidos telefonokon, és iPhone-on egyaránt, így felvetül a kérdés, továbbra is elérhető lesz az app ezen mobilszoftvereken, s ha igen, változtatnak-e bármit rajta.

Elég végigsimítani a billentyűzeten a gépeléshez Forrás: SwiftKey

A SwiftKey hangsúlyozta, hogy nem tűnik el a program iOS-ről, és Androidról sem. Viszont ha a Microsoft korábbi felvásárlásaiból indulunk ki, szinte biztosra vehető a termék rebrandelése, és a meglévő szolgáltatásokba való beolvasztása. Az Acompli email startup fejlesztését is pillanatok alatt beépítették az Outlook applikációba.

A redmondiak nem is csinálnak titkot terveikből. A prediktív szóbevitel, és a drag-and-type felület, amely simítással gépelést tesz lehetővé, éppen jól jön nekik a korábbi sebességrekordot felállító billentyűzetük felturbózásához.

- mondta el a microsoftos Harry Shum blogposztjában.

Egykézzel is használható lesz a Word Flow Forrás: Origo

A cég egy ideje már teszteli az új felületet, sajtóinformációk szerint a Word Flow nem csak windowsos telefonokon, de rögtön iOS-en is elérhető lesz. Kialakításánál fontos szempont volt a gyakorlatiasság, így egykezes módot is tettek bele.