A Warner Bros megerősítette: nyáron jön egy új LEGO-videojáték, ami a Csillagok Háborúja hetedik epizódjára épül.

A Warner Bros megerősítette, hogy nyáron valóban érkezik a LEGO Star Wars: The Force Awakens című videojáték. A programban a mozifilm izgalmain küzdhetjük át magunkat, ám egy kis plusz tartalommal is készülnek a fejlesztők: a játék időrendben a Jedi Visszatér és Az ébredő Erő közt helyezkedik el,így új infókat és érdekességeket is elcsepegtet majd az új trilógia karaktereiről.

Szinte mindenki megjelenik legófiguraként: Han Solo, Chewbacca, C-3PO, Finn, Rey és Poe Dameron is, velük járhatjuk végig a filmből jól ismert helyszíneket. A szokásos legóhumor mellett az izgalom is garantált lesz, erről arénaszerű harcok, űrhajszák, és rengeteg jármű (köztük a legendás Ezeréves Sólyom) gondoskodik majd.

Egy vadonatúj játékmechanika, és az új multi-build rendszer is feldobja majd az élményt: ezzel a játékosok "teljesen máshogy építhetnek" kockákból díszletet, mint eddig.

A játék június 28-án jelenik meg szinte minden mai eszközre, kapható lesz PlayStation 3 és 4, PS Vita, Xbox One és 360, Wii U, 3DS, illetve PC-re is.