Meg se jelent, de regisztrálhat az új Samsung mobilra

samsung galaxy s7
Már márciusban megveheti az új Samsung mobilt
Vágólapra másolva!
Még meg sem jelent a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Telenornál mától előregisztrálhat a készülékre. Így első kézből tudhatjuk meg, mit tud a telefon, és rögtön rendelhetjük is, ha tetszik.
Vágólapra másolva!

Minden évben a Mobil Világkongresszuson (MWC mutatkozik be a legtöbb új mobil. Nincs ez máshogy idén se: a Samsung Galaxy S széria legújabb tagját feburár 21-én leplezik le Barcelonában.

Bár addig még több mint másfél hét van, a Telenor oldalán már előregisztrálhat, hogy első kézből értesüljön róla, mit is tud a vélhetően S7 névre hallható mobil, s akár megkezdhesse a rendelést.

Akár már februárban megveheti az új Samsung mobilt Forrás: Origo

Korábban már az Origón is megírtuk, a kiszivárgott hírek alapján

milyen lesz a két különböző méretben kapható modell.

A szavazásból pedig kiderült, a megkérdezettek 39 százaléka látatlanul is az ívelt szélű S7 Edge mellett teszi le voksát. A válaszadók 25 százaléka, azaz minden negyedik ember pedig a sima S7 iránt érdeklődik.

Nem meglepő módon a harmadik helyen azok voltak 23 százalékkal, akiket nem érdekelnek az új Samsung termékek, inkább Apple-ben utaznak.

A MWC mobilexpón kinn lesz az Origo tudósítója, aki a legfrissebb hírekkel jelentkezik majd. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!