Kap egy lehetőséget megölni az ISIS terroristáit

2016.02.11. 06:09

A hírhedt tömeggyilkos játék, a Hatred készítői most az Iszlám Állam ellen fordultak. Új játékukban Európát kell megvédeni: a terroristákat rakétavetővel és gépfegyverrel kell sorra megölni.

Európát kell megmentenünk az Iszlám Államtól (ISIS) a Destructive Creations új játékában, az IS Defense-ben. A lengyel stúdió tavaly a Hatred című játékkal botránkoztatta meg az embereket, amelyben egy ámokfutóval állhattunk bosszút az egész emberiségen, beleértve az ártatlan embereket is.

Rengeteg robbanásra és vérre számíthatunkForrás: Steam

Az öncélú erőszak után most újfent rendkívül érzékeny témát használt fel a csapat. Az új IS Defense játékot úgy mutatják be a fejlesztők, mint Tiltakozás az ellen, ami ma zajlik a világban."

Európát kell megvédeni

A játék 2020-ban játszódik egy alternatív jövőben, amikor is az Iszlám Állam (ISIS) átvette az uralmat Észak-Afrika felett, és Európa meghódítására készül. NATO-katonaként kell felvennünk a harcot  rakétavetővel, gépfegyverekkel és más eszközökkel a partról érkező terroristák ellen.

Az IS Defense rail-shooter, azaz végig csak egy útvonalon mozoghatunk, az időről időre felbukkanó ellenfeleket minél pontosabban és gyorsabban kell eltakarítani, csak célozni lehet, mozgásra semmi lehetőség nincs. 

A program 2016 nyarán jelenik meg, de már előrendelhető 6,66 euróért (azaz kétezer forintért) a készítők oldalán

még több erőszakos játék