Meglepő felfedezésre jutottak a Fitbit-pánttal

2016.02.10. 15:30

A Fitbit fitneszpánt adatai miatt panaszkodott egy férfi a Reddit fórumán, meglepő tényre derült fény.

Egy férfi a Fitbit fitneszpánt szenzoraira panaszkodott a Reddit fórumán. A YoungPTone felhasználónév alatt feltöltött poszt szerint a felesége által viselt kütyü adatai az utóbbi időben látszólag nem stimmeltek. Mint írta, túlzottan magas volt a nő pulzusszáma a mért adatok szerint.

"Egy viszonylag átlagos napon 10 órán keresztül azt mutatta a Fitbit, hogy a pulzusszáma rendkívül magas volt, felment a zsírégető tartományba, ez a végzett tevékenység alapján viszont lehetetlen" - fogalmazott. Az elégetett kalóriák száma sem stimmelt, így a férfi arra gyanakodott, a fitneszpánt szenzorai meghibásodhattak.

Voila!

A válaszadók rögtön előálltak számtalan elmélettel, egyikük felvette, nem volt-e nagyon stresszes a nő aznap, vagy nem lehet-e terhes. Rögtön jött a válasz: "A terhesség nem kizárt (...) most viszont az én pulzusszámom kéne megnézi."

Több elmélettel is előálltak a fórumozókForrás: Origo

Másnap meg is írta: "Apa leszek!" A pár első gyermekét októberre várja. Azóta pedig záporoznak a gratulációk a Reddit felhasználóitól.

A fórumon derült ki, hogy a felesége terhesForrás: Origo

A férfi frissítette is bejegyzést. "Nem gondoltam volna, hogy egy technológiai probléma miatt a közösség segítségét kérem, és a végén ennyi mindent kapok" - írta.