Vízálló lesz a Samsung Galaxy S7

samsung galaxy s7 vízálló
Most már biztos, hogy nem kell féltenünk az esőtől
Vágólapra másolva!
Most már szinte biztos: a szakadó esőnek is ellenáll majd a legújabb Samsung csúcsmobil.
Vágólapra másolva!

A Samsung Indonézia legújabb videója szerint az idei csúcsmobil, a Galaxy S7 valóban vízálló lesz. A reklámban ugyan név szerint nem említik az S7-es modellt, nyilvánvaló, hogy a vasánapi bejelentésre hangolja a vásárlókat a cég.

A videóban egy indonéz híresség a Samsung okostelefonját viszi magával edzeni az erdőbe, az egyik jelenetben pedig a

szakadó eső ellenére is előkapja a telefont.

A gyártó weboldalán buborékok társaságában látjuk a sejtelmesen elsötétített telefont, de más gyanús jeleket is fel lehet fedezni. A lakat ikon az extra biztonságvédelemre utalhat, míg a kamera mellett olvasható "bring light to night" arra enged következtetni, hogy valószínűleg rossz fényviszonyok mellett is jobb fotókat készít majd a készülék.

Most már biztos, hogy nem kell féltenünk az esőtől Forrás: YouTube

A Samsung Galaxy S széria legújabb tagját február 21-én leplezik le Barcelonában, és már márciusban a boltokba kerül. A Telenor oldalán már elkezdődött az előregisztráció, hogy első kézből értesüljön róla, mit is tud a vélhetően S7 névre hallható mobil, s akár megkezdhesse a rendelést. Vélhetően a másik két mobilszolgáltatónál is kapható lesz a telefon. Árát viszont még nem tudni.

A videón az is jól látható, miként is fog kinézni a végleges modell, ami megegyezik a Twitterre pár napja kiszivárgott képekkel.

Mit tudunk róla eddig?

Az @evlaks szerkesztője, Evan Blass nem csak a képeket szivárogtatta ki, de korábban már a specifikációkat is elhintette. Már akkor is említette, hogy a vízállóság lehet az egyik fő vonzerő, illetve a microSD, amivel akár 200 gigabájtra bővíthetjük a készülék tárhelyét.

Míg a tavalyi modellek 5,1 colosak voltak, addig az idei készülékek kijelző mérete különböző lehet: lesz egy 5,1 colos, és egy nagyobb 5,5 colos Edge. A Qualcomm új Snapdragon 820 lapkájával szerelik fel őket. Folyadékhűtéses rendszert, nyomásérzékeny képernyőt, 12 megapixeles kamerát, és állítólag jobb akkumulátort kapnak.

Az S7 3000, míg

az S7 Edge 3600 milliamperórás akkumulátort kaphat.

A Wall Street Journal szerint a telefont egy teljes napra 30 perc alatt fel lehet majd tölteni gyorstöltéssel.

A MWC mobilexpón kinn lesz az Origo tudósítója, aki a legfrissebb hírekkel jelentkezik majd. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!