40 ezer forintért főz az okosrizsfőző

2016.03.30. 17:19

A Xiaomi okosrizsfőzője egy okostelefonos app segítségével főz tökéletes rizst, legyen az bármilyen márkájú és fajtájú alapanyag.

Olyan okosrizsfőzővel rukkolt elő a kínai Xiaomi, amivel percek alatt lehet tökéletes állagú rizst főzni. A nyomás alatti főzés módszerével működő főzőt egy okostelefonos appal lehet irányítani wifin keresztül.

A főzés előtt telefonnal kell beszkennelni a rizs vonalkódját, majd miután annak típusát felismerte az app, könnyedén beállítja a paramétereket igényeink szerint. A cég szerint eddig 200 különböző márka termékeit ismeri fel, de később bővül a lista.

A nyomás alatti főzés előnye, hogy mivel a gőz nem távozik, a vitaminok is megmaradnak. Ráadásul a magas hőmérséklet miatt lerövidül az elkészítés időtartama.

Okostelefon oldja meg, hogy tökéletes legyen a rizsForrás: Xiaomi

A „Mi Induction Heating Pressure Rice Cooker” a cég új brandjének, a Mi Ecosystemnek első kütyüjei közé tartozik. A kínai gyártónak egyáltalán nem ismeretlenek a háztartási okoseszközök, korábban már okosított légkondicionálót, légszűrőt, vízlágyítót, vérnyomásmérőt.

A rizsfőző áprilisban jelenik meg Kínában, és nincs rá sok esély, hogy világszerte is kapható legyen. 999 yuanba, azaz körülbelül negyvenezer forintba fog kerülni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK