Új kártyás csomagokkal támad a Telenor

Már a Telenortól is kaphatnak felhőalapú szolgáltatásokat a kkv-k
Vágólapra másolva!
Új feltöltőkártyás csomagokat vezet be a Telenor. A netes változat korlátlan hozzáférést ad a legnépszerűbb közösségi oldalakhoz, és mellé 1 gigabájtos adatkeretet.
Vágólapra másolva!

Új feltöltőkártyás csomagokat vezet be a Telenor az átalakuló mobilhasználati szokásokra és változó ügyféligényekre hivatkozva. Mint közleményükben fogalmaztak, bár az utóbbi években a havidíjas előfizetések térhódítása jellemző, a feltöltőkártyás szolgáltatásokat is sokan veszik igénybe, mert az

emberek szeretik, ha előre lehet tervezni a kommunikációs költségeket.

Telefonálás

A MyTalk csomaggal 1990 forintért 20 forint/perc díjért tudnak telefonálni 100 percet 30 napig az ügyfelek. Ha lefogyasztjuk a keretben foglalt 100 percet 30 napon belül, akkor dönthetünk, hogy újabb költésvállalás, azaz a 1990 forint törtrészéért továbbra is a kedvezményes percdíjjal akarunk telefonálni, vagy 40 forint/perc díjért akarunk pár hívást kezdeményezni.

Példa: Ha két nap alatt lebeszéltük a 100 perces keretet, van 3000 forint az egyenlegen, két választásunk van:

  • Ha nem szeretnénk az új 30 napos ciklus előtt ellőni a pénzt, akkor a maradék 28 napon 40 forint/perc díjért telefonálhatunk, marad az egyenlegen a 3000 forint. Majd a 31. napon automatikusan aktiválódik az újabb 100 perces kedvezményes keret, és levonja az 1990 forintot.
  • Vagy választhatjuk a kedvezményes percdíjakat, ekkor a csomag árának törtrészét vonják le, azaz a példa szerint az 1990 28/30-ad részét. S kapunk újabb 100 perces keretet a maradék időre.

A csomaghoz minimális, 50 megabájtos Hipernet keret jár.

A Telenor új feltöltőkártyás csomagjai Forrás: Telenor

Csevegés

A MyChat csomag ugyanezen 1990 forintos összegért korlátlan hozzáférést ad a legnépszerűbb közösségi oldalakhoz (Facebook, Messenger, Instagram, Twitter és WhatsApp alkalmazásokkal), és mellé még 1 gigabájtos adatkeretet ad 30 napra. Kimondottan azoknak, akik főleg a neten kommunikálnak.

Ez esetben is igaz, hogy

ha elfogyott az 1 gigabájtos keret a 30 napon belül,

de szeretnénk még netezni, akkor a maradék időre a havidíj törtrészéért kapunk újabb egy gigabájtnyi netet. Azaz ha 3 nap van hátra a 30 napos ciklusból, az 1990 forint 3/30-ad részéért egy teljes gigabájtnyi adatkeretünk lesz. A 31. napon ekkor is automatikusan aktiválódik az új ciklus.

Kettő az egyben

A telefonálás és csevegést ötvözi a drágább MyTalk&Chat csomag 4990 forintért 30 napra.

Alapcsomag

A MyStart csomag feltöltéstől független, fix 40 forint/perc, és SMS-díjjal operál.

Az új csomagokhoz 5000 forintos kedvezményt adnak két okostelefon: a Lenovo A2010 és a Microsoft Lumia 550 megvétele esetén.