Átalakította tarifa portfólióját a UPC: a szolgáltatási területén élőknek csaknem ugyanazzal a kedvezménnyel – mindössze ezer forintos ár különbséggel – biztosítja minden csomagját, mint a UPC előfizetőknek.

Új tarifákkal nyit szélesebb közönség felé a UPC, korlátlan mobilcsomagjait hasonló kedvezménnyel kínálja a szolgáltatási területén élő összes ügyfelének, mint a UPC-előfizetőknek – írja a cég sajtóközleményében. 

Már azok is jó áron rendelhetnek korlátlan mobilnetet a szolgáltatótól a Freedom csomagokkal,akik nem fizettek elő kábeles szolgáltatásra.

Számukra mindössze ezer forinttal kerülnek többe a különböző csomagok.

A szolgáltatótól korábban csak azok rendelhettek korlátlan mobilnetet megfizethető áron, akik előfizetői voltak valamilyen vezetékes szolgáltatásnak is (tévé, internet). 

Magnus Ternsjö, a UPC vezérigazgatójaForrás: UPC

A UPC 2015 tavaszán lépett piacra korlátlan adatforgalmat biztosító mobilszolgáltatásával, ezzel a vállalat szembement a telekommunikációs piac korábbi megrögződéseivel. Az eltelt egy év tapasztalatairól és friss kutatásának eredményeiről a társaság a sajtónak szervezett szakmai beszélgetésen számolt be, itt jelentette be az új csomagokat is.

Az ITHAKA kutató cég által készített felmérés szerint az okostelefon-használók negyede minden hónapban kifut az adatkeretéből, csaknem felükkel pedig rendszeresen történik hasonló.

Akik korlátlan adatcsomaggal rendelkeznek, elsősorban a szabadság, gondtalanság fogalmakat kapcsolják a mobilozáshoz. Aktívabbak tartalomfogyasztásban azon társaiknál, akik kénytelenek számolni a biteket.