Kétszer tovább bírja az Acer új fitneszpántja

2016.04.21. 18:45

Folyamatos pulzusmérést és személyi edző appot kapott az Acer új fitneszpántja, ráadásul duplájára növelték az üzemidőt.

Frissítette fitneszpánt-vonalát az Acer, a cég bemutatta az új Liquid Leap Fitet is a New York-i sajtóeseményen. Az egycolos érintőkijelzővel ellátott kütyü folyamatos pulzusmérésre képes, és valós időben segíti az edzést.

Ez nem megy azonban az üzemidő rovására, a gyártó elmondása szerint kétszer annyi ideig bírja az akkumulátor, mint a korábbi Leap fitneszpántoké, akár tíz napig is.

Az új pántokForrás: Origo

A Liquid Leap Fit egyben kapcsolódik az Acer saját személyi edző rendszeréhez is. Az app követi a sportoló aktivitását, és újabb célokat állít fel a fejlődés eléréséért. Emellett arra is emlékeztet, ha be kell venni a gyógyszereket, és napi kimutatásokat készít az aznapi teljesítményről.

A cég elárulta, hogy a korábbi Liquid Leap és Liquid Active eszközök rendkívül sikeresek voltak, másodpercenként egy fitneszpántot eladnak. A Liquid Leap Fit pontos árát és megjelenési dátumát még nem jelentették be.

KAPCSOLÓDÓ CIKK