Magyarok forradalmasítanák a meetingeket

oppio
Borgulya Gergely és Bujdosó Attila, az opp.io alapítói
Vágólapra másolva!
Egyetlen magyarként a világ egyik legnagyobb startup versenyére, a Startup Chilére sikerült bekerülnie a magyar opp.io fejlesztőinek.
Vágólapra másolva!

A 2014-ben indult opp.io nevű magyar startup került egyetlen magyarként, 1900 jelentkező közül a Startup Chile globális vállalkozásfejlesztő program kiválasztottjai közé.

A cég 33 ezer dollár vissza nem térítendő támogatást kap, valamint lehetőséget arra, hogy fél évig a világ egyik legnagyobb startup központjában fejlessze szoftverét, ami gyökeres változást hozhat a projektmenedzserek, és vezetők életébe.

Borgulya Gergely és Bujdosó Attila, az opp.io alapítói Forrás: opp.io

Fejlesztésük egy online jegyzetelő szoftver, ami a

különféle projektek feladatait segít menedzselni, és utánkövetni.

A szolgáltatás a Slackhez hasonló: a felhasználók csetelhetnek egymással, jegyzeteket írhatnak a heti meetingekről, és a tervezett feladatokról. A feladatok kiadása #-tel történik, a felhasználó neve elé kukacot kell tenni. Például: @pista #küldj emailt XY-nak #projekt kapcsán.

A feladatok utánkövetésében segít a szolgáltatás Forrás: Origo

A program segítségével nyomon követhető, hogy ki melyik folyamatot kezdte el, és mikor végzett azzal.

A piacon egyedülálló módon lehetővé teszi azt is, hogy még a megbeszélés alatt

jegyzetelés közben, kattintgatás nélkül

hozzunk létre és osszunk ki feladatokat. Így a főnök nyugodt lehet, mert a feladatok nem vesznek el, s az utánkövetés sem terheli le az emailforgalmat.

A cégnek több meghatározó ügyfele is van már, többek közt a Graphisoft, az Eu Edge és a Statzup. Az opp.io olyan feladatkezelő és projektmenedzsment szolgáltatásokkal integrálódik, mint a Microsoft által felvásárolt Wunderlist, vagy a népszerű Trello és az Asana.