Epikus csatákat ígér a következő Call of Duty epizód, amiben ezúttal Kit Haringtont láthatjuk a lázadó erők élén.

Trónok harca Havas Jonját megformáló Kit Harington lesz a következő Call of Duty játék, a november 4-én megjelenő Call of Duty: Infinite Warfare húzóneve - jelentette be az Activision Blizzard.

A népszerű színésznek ez nem csak azért lesz fontos fordulat, mert videojátékban tűnik fel az arca, hanem mert

ezúttal rosszfiút fog alakítani.

Teljesen új oldalát mutatja majd meg a Trónok Harca sztárjaForrás: HBO

A játékot fejlesztő Infinity Ward narratív rendezője, Kuroszaki Taylor elmondása szerint egy epikus leszámolást láthatunk majd az ellenséges erők közt, a 29 éves Harington pedig jelentős szerepet fog ebben játszani a Settlement Defense Front lázadó hadseregének oldalán.

Külön érdekesség, hogy Guy Ritchie rendező is részt vett a játék készítésében, ő gondoskodik arról, hogy a Kit által alakított karakter életre keljen az Infinite Warfare-ben.

A játéksorozat két utolsó epizódjában is vonultak már fel olyan híres színészek, mint Kevin Spacey, vagy Christopher Meloni.

A játéksorozat utolsó legutóbbi része, a tavaly novemberben megjelent Call of Duty: Black Ops III az év legnépszerűbb konzolos játéka lett, maga a Call of Duty széria pedig hetedik éve az elsőszámú videojáték-franchise Észak-Amerikában. Tesztünket itt olvashatja a játékról.