Virtuális valóságban nézhetjük a legjobb hackersorozatot

2016.06.16. 18:00

Virtuális valóságban nézhetik végig majd a nézők, ahogy a Mr. Robot főszereplője elveszett emlékei közt bóklászik.

A Mr. Robot című sorozat második évadában legalább egy olyan jelenet lesz, amit virtuális valóságban élvezhetnek a nézők - jelentette be Jeff Wachtel, az NBC Universal Cable Entertainment tartalomgyártásért felelős elnöke.

Éppen most lőttünk egy VR-jelenetet a Mr. Robothoz. Ez most tényleg a történetmesélésről szól. Intim, és a karakter a lényeg.”

A második évad egyik szlogenje is értelmet nyer ennek tudatában, amely azt mondja: „A kontroll csak illúzió”.

Ennél többet egyelőre még nem osztottak meg a nézőkkel, a CNET szerint az ominózus jelenetben Elliot az emlékeit próbálja majd visszaszerezni. Az ötlet hangzatos, ám valószínűleg még csak egy szűk kör tudja majd kiélvezni a VR-adta élményt.

Szépen ment a Mr. RobotForrás: Origo

A szóbanforgó epizódot Sam Esmail rendezte, aki egyben a második évad összes epizódjáért is felel. „Moziminőséget fogunk képviselni, a Mr. Robot igazi big-screen élmény lesz”- mondta a rendező még a Comic Conon.

A Mr. Robot második évada július 13-án debütál Amerikában. A második rész az ígéretek szerint sokkal komorabb ízű lesz, mint az előző etap, amely hatalmas siker volt: 2,74 millió nézőt vonzott a Nielsen felmérése szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK