Az egyik legjobb sorozatból készülhet videojáték

mrrobot elliot
Vágólapra másolva!
A kalandjátékairól híres Telltale Games már eddig is szívesen dolgozott fel olyan témákat (The Walking Dead, Trónok harca), amelyekből tévésorozat is készült. A jelek arra mutatnak, hogy a játékfejlesztő cég nem áll meg itt, és készülnek valamire a Mr. Robot című szériával is.
Vágólapra másolva!

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de történt valami a közösségi médiában, ami elég erősen arra utal, hogy a kaliforniai Telltale Games fejlesztőcsapat tervez valamit napjaink egyik legjobb sorozatával, a Mr. Robot-tal kapcsolatban.

Imádjuk a hackeres sorozatot, és szívesen is játszanánk valami hasonlóval Forrás: NBCUniversal

A Telltale a napokban jelentette meg a legújabb játékát Batman főszereplésével, de a hivatalos Facebook- és Twitter-oldalukon felbukkantak olyan posztok, amelyek arra utalnak, hogy máris van a tarsolyukban egy újabb projekt.

Egyelőre csak annyi történt, hogy mindkét közösségi médiás felületükön megosztották ugyanazt a videót, ami egy vadonatúj applikációt, az E Corp Messaginget reklámozza. Első blikkre ebben nincs semmi különleges, de akik képben vannak a Mr. Robot-tal kapcsolatban, azok tudják, hogy

az E Corp egy fiktív cég, ami csak a sorozat világában létezik.

A rövid videó egy új (szintén fiktív) üzenetküldő szolgáltatásról szól, és az információtartalma csupán annyi, hogy augusztusban várható a megjelenése iOS-re és Androidra.

A videó (és a hozzá tartozó, július óta üzemelő Twitter-oldal) ugyan csak ügyes marketingfogásnak tűnhet a Mr. Robot jelenleg is futó második évada mellé, de az, hogy a Telltale Games is megosztotta az álhirdetést, arra utal, hogy valamilyen formában közük van a népszerű sorozathoz, és ismerve a múltjukat,

ez aligha jelenthet mást, mint egy videojátékot.

Hogy ez egy mobileszközös alkalmazás lesz, vagy egy olyan program, ami megjelenik PC-re és konzolokra is, azt még nem tudjuk, de amint lesz hivatalos bejelentés, beszámolunk róla.