Az LG új csúcsmobilján demózza az Androidot

Vágólapra másolva!
Az LG Berinben mutatja majd be a világ első, nem Nexus készülékét, amelyen már Android Nougat operációs rendszer fog futni. A szoftveres működésbe most egy videó enged bepillantást nyerni.
Vágólapra másolva!

Több más gyártóval ellentétben az LG nem berlini IFA kiállítást választja, hogy telefonos újdonságokat mutasson be a nagyközönségnek. mert nem szereti, ha csak megosztott figyelmet kap -így voltak ezzel tavaly is a V10 esetében.

Az LG szeptember 6-ra időzítette sajtóeseményét: a V10 utódja, a V20 fog bemutatkozni San Franciscóban és Szöülban egyaránt. A készülék nagy erénye (legalábbis a gyártó szerint mindenképpen), hogy a csúcs Nexus készülékek után

elsőként kapja meg az Android 7.0 Nougat operációs rendszert.

A dél-koreai gyártó egy videót tett közzé Twitteren, amin már a szoftver működése látható, főleg a multitaskingos képességekre koncentrálnak, amit a nugátba építettek, így akár két alkalmazás is bármikor megnyitható egymás melletti ablakban, méghozzá egyszerre.

Beépül az új rendszerrel érkező gyorsválasz is, így nem kell megnyitnunk az SMS-kezelőt vagy az e-mail klienst, hanem közvetlenül az értesítésekben tudunk majd válaszolni a partnereknek. Az akkumulátor üzemideje is javul, köszönhetően a továbbfejlesztett Doze módnak.

Az LG V20 abszolút a csúcskategóriát képviseli majd,

megörökli a G5-ben megismert dupla kamerás rendszert, elvileg moduláris lesz, és 5,7 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt kap (amihez egy másodlagos panel is tartozik majd, ahogy a V20-nál), Snapdragon 820 chipsettel, ujjlenyomat-olvasóval és 4 gigabájtnyi memóriával lát napvilágot.