Elindult a magyar kölcsönzőoldal

Heti horoszkóp (augusztus 15-21.) – Tedd oda magad, és zsebeld be az elismeréseket! kézfogás gratuláció
Vágólapra másolva!
Elindult a veddbérbe.hu nevű közösségi fogyasztói oldal, ahol bármilyen saját eszközt felajánlhatunk kölcsönzésre, pénzért cserébe.
Vágólapra másolva!

Az új közösségi fogyasztói oldal, a VeddBérbe.hu lényege, hogy különféle eszközöket lehet kölcsönözni magánszemélyektől, vagy éppenséggel fordítva: magunk adhatunk bérbe egy-egy otthon porosodó eszközt, amit úgysem használunk, de cserébe pénzt kapunk.

Az oldal csak közvetítői platform, maguknak a készítőknek nincsenek eszközeik. Azokat a közösség, a felhasználók ajánlhatják fel különféle kategóriákban, a hirdetésekért nem kell fizetni.

A felhasználók ingyen tehetik fel az oldalra kölcsönözhető eszközeiket Forrás: Origo

A felhasználók kategóriák és megyék szerint szűkítheti a keresést, hogy a közelben lévő kívánt tárgyakat könnyebben megtalálhassák. Lehet keresni építőipari, szépségápolási, háztartási, irodai, elektronikai eszközök között, de akár alkalmi ruhák, jelmezek közt is lehet böngészni, vagy rendezvényekhez, előadásokhoz szükséges kütyüket nézni.

Így nem kell megvenni egy farsangi ruhát, az ágaprítót, de a jelenlegi kínálatban találtunk komplett mobil kötélpályát, bérelhető személyautót, ruhatári állványokat, vagy terepasztalokat is. Az adott termék profilján olvashatjuk, hogy mely cég adná bérbe, mennyi időre, egy bérleti díj kalkulátor is segít kiszámítani a végösszeget. Sok esetben egy bérelt termékhez üzemeltető személyzetet is biztosít az adott bérbeadó.

A kötélpályához személyzet is jár Forrás: Origo

A készítők vállalják azt is, hogy gondoskodnak a biztosításról. A termékeket ingyen lehet feltölteni, a bérelt eszköz szállításáról a bérbeadó gondoskodik.

A biztonságos bérbe adásért, vételért a Barion nevű netes rendszer felel, csak a hitelesített és regisztrált bérbeadók termékei kerülnek ki az oldalra. Ez egy olyan netes felület, ahol pénzügyi tranzakciókat lehet lebonyolítani, a bankkártyás kifizetések is ide irányulnak át.