2 gigabájt ingyennetet kapnak a fiatalok

microsoft onenote mobil telefon office
A OneNote használatára buzdít a Microsoft.
Vágólapra másolva!
25 év alattiaknak kedveskedik a Vodafone, a fiatalok havi 2 gigabájt plusz adatot kapnak. Emellett egy hathetes programsorozaton is részt vehetnek, ahol véleményvezérek inspirációs történeteit hallgathatják meg a tanévkezdés alkalmából.
Vágólapra másolva!

A Vodafone You platform minden 25 év alatti ügyfélnek havi plusz 2 gigabájt adatkeretet biztosít szeptember 6-tól a havidíjas csomagokban foglalt adatkereten felül. A You extra adatkerete a Young tarifacsomagokon kívül minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéshez díjmentesen kérhető, abban az esetben is, ha az előfizetés a szülő nevén van.

A Vodafone You az előfizető

25. születésnapjáig igényelhető

és azt követően a szolgáltatás még két évig aktív marad. A plusz adaton felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 000 forint készülékvásárlási kedvezményben részesül.

Inspirációs előadások a sulikezdésre

A vállalat három, a fiatalok körében jól ismert példakép aktív közreműködésével, valamint egy 6 héten keresztül működő, programokkal teli közösségi tér kialakításával szeretné segíteni a fiatalokat abban, hogy minél inkább megtalálják és elérjék céljaikat.

Olyan szakemberek életútját ismerhetik meg, mint Szalai Dóri macaronkészítő, Kele Dóri, az InstaVers projektvezetője, vagy Tóth Gábor, a Hátizsákkal Európában előadássorozat és a Tudatos Fiatalok Közösségének alapítója.

A későbbiek során a Vodafone You közösségi média csatornáin újabb sikertörténetekkel is megismerkedhetnek a You közösség tagjai.