Beindult a mémgyár az iPhone 7-et látva

darth vader star wars vadering csillagok háborúja
Vágólapra másolva!
Nemcsak azért volt érdemes követni a Twittert az Apple bejelentése alatt, mert "véletlenül" itt szivárgott ki az iPhone 7, hanem mert az internet percről percre reagált az újabb infókra. Az iPhone-ra érkező Super Mariótól nem kaptak levegőt, a Pokémon Go után pedig már sokan kezdtek türelmetlenkedni: hol van az iPhone? Volt idő arra, hogy beinduljon a mémgyár, és a felhasználók elkezdjék gyártani a viccesebbnél viccesebb képeket, vagy csak csipkelődjenek a Twitteren.
Vágólapra másolva!

Hogy mit tud az új iPhone 7? Ezt már a bemutató közben megtudtuk egy Apple-bakinak köszönhetően: vízálló, dual kamerás, tényleg eltávolították a jack dugót, jobb az üzemideje, és szeptemberben a boltokba kerül.

A rovat egy emberként kiáltott fel már az Apple-bemutató elején: Super Mario mobiljáték jelenik meg iOS-re, azaz minden iPhone-tulajdonos hozzájuthat a Nintendo legendás játékához.

És ha azt gondolná az ember, hogy egy ilyen népszerű játék elég egy Apple-bejelentésre, akkor jött a hihetetlen populáris Pokémon Go.

Bár mikor azzal kezdték, hogy App Store áruházban a játékok a legnépszerűbb appok, sejthettük volna, hogy azzal is adják el a show-t.