PlayStation 4-re is jön a magyar sikerjáték

The Incredible Adventures of Van Helsing, cover art
Vágólapra másolva!
A Sony szeptember 7-én rántotta le a leplet PlayStation 4 külsőleg újratervezett és energiafelhasználás szempontjából hatékonyabb változatáról, illetve az erősebb hardverrel felszerelt PS4 Próról, a magyar NeocoreGames pedig nem sokkal ezt követően jelentette be, hogy hamarosan a Sony konzoljaira is megjelentetik a 2013-as sikerjátékukat.
Vágólapra másolva!

A The Incredible Adventures of Van Helsing a Bram Stoker-féle Drakulá-n alapszik, és a felülnézetes akció-szerepjáték főhőse a híres Abraham Van Helsing fia, aki a XIX. századi Közép-Európát idéző fiktív Borgoviában veszi fel a harcot mindenféle túlvilági teremtményekkel, méghozzá egy különleges társ, a szellem Katarina hathatós segítségével.

A játékmenetében leginkább a Diablo-sorozatra emlékeztető program eddig PC-re és Xbox One-ra volt elérhető, és a budapesti székhelyű NeocoreGames szeptember 9-én jelentette be, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsing megvásárolható lesz PlayStation 4-re és PS4 Próra is.

A fejlesztőcsapat hivatalos megjelenési dátumot és árat ugyan még nem közölt, de annyit már elárultak a leendő PlayStationös verzióval kapcsolatban, hogy a játék teljes DualShock 4 kontroller támogatást kap, a megszerezhető trófeák között lesz Platina fokozatú, illetve a program

ki fogja használni az alapgépnél jóval erősebb PlayStation 4 Pro lehetőségeit.

Pontos megjelenési dátum és ár még nincs, de az már biztos, hogy Van Helsing jön PlayStationre is Forrás: NeocoreGames

A The Incredible Adventures of Van Helsing-ből eddig három rész készült, és a trilógiából létezik egy Final Cut névre hallgató változat is, ami magában foglalja mindhárom epizódot.

Ez a verzió jelenleg csak PC-n érhető el, és a fejlesztőcsapat Facebook-oldalán olvasható komment tanulsága szerint ez a jövőben így is marad, és a három rész PlayStationön is csak külön-külön lesz megvásárolható.