Havas Jon átállt a rosszfiúk oldalára

Kit Harington, Call of Duty: Infinite Warfare
Vágólapra másolva!
Új videó érkezett a november 4-én megjelenő Call of Duty: Infinite Warfare-hez, amiben a Trónok harcá-ból ismert Kit Harington is fontos szerephez jut. A legendás lövöldözős játék ezúttal a jövőbe, és a csillagok közé repíti a játékosokat, ahol a Havas Jonként megismert színész alakítja a mindenre elszánt főgonoszt.
Vágólapra másolva!

A Call of Duty-játékok kezdetben a II. világháborúra koncentráltak, majd az első pár rész után modern és hidegháborús környezetben lövöldözhettünk, az Advanced Warfare keretében pedig a nem túl távoli jövő futurisztikus fegyverivel vághattunk rendet az ellenfél soraiban.

A novemberben megjelenő Call of Duty: Infinite Warfare viszont már ennél is tovább megy, és egy olyan jövőképet vázol fel előttünk, ahol

a Föld nemzetei egyesített erővel meghódították a naprendszert, és kolóniák egész sora támogatja az „anyabolygót".

A földiek viszont hiába léptek szövetségre, mindig akadnak olyanok, akik nem elégedettek a helyzetükkel. A Salen Kotch admirális (a Trónok harcá-ból ismert Kit Harington alakítsában) által vezetett Settlement Defense Front úgy dönt, hogy elszakad a United Nations Space Alliance-től, és függetlenségüket egy jókora háború kirobbantásával igyekeznek elérni.

Az Infinite Warfare-ben Nick Reyes századosra hárul a feladat, hogy megállítsa Salent, és az új Call of Duty egyjátékos kampányában őt irányítva kell keresztüllövöldöznünk a naprendszert és a Földet, mindenféle jövőbeli fegyvereket szorongatva és űrjárművek volánja mögé pattanva.

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és az új videóban bemutatott egyjátékos kampány mellett természetesen most is kapunk multiplayer lehetőségeket, továbbá nem maradunk zombis kooperatív mód nélkül sem.