Világszerte október 13-án kerül a boltok polcaira a Sony virtuálisvalóság-kiegészítője, a PlayStation VR, amit bárki kipróbálhat még a megjelenés előtt, aki október 8-9-én ellátogat a MondoGames PC Guru Show-ra.

A PlayStation VR a Sony saját fejlesztésű virtuálisvalóság-sisakja, amit a PlayStation 4 konzolok mellé készített a cég, hogy a videojátékok egészen új dimenzióját hozza el a játékosok számára.

A 2013-ban megjelent modellel, a nemrég debütált karcsúsított verzióval és a novemberben érkező PS4 Próval egyaránt használható kiegészítő hivatalosan október 13-án lesz elérhető a PlayStation-tulajdonosok számára, de már a megjelenés előtt adott a lehetőség a kipróbálására, hiszen a PlayStation VR ott lesz az őszi MondoGames PC Guru Show-n.

Már nincs sok hátra a megjelenésig, de az igazán kíváncsiak már a hivatalos premier előtt a fejükre húzhatják a PlayStation VR sisakotForrás: Sony

Ha valaki kipróbálná a sisakot a vásárlás előtt, vagy csak kíváncsi rá, hogy milyen a videojátékok legújabb generációja, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a Hungexpóra október 8-án vagy 9-én, ahol a PS VR mellett további videojátékos programok várják az érdeklődőket. A kétnapos rendezvényről a MondoGames PC Guru Show hivatalos oldalán olvashat bővebben.